Liga 1

Mediasul produce surpriza la Urziceni

Gaz Metan Medias a obtinut o remiza cat o victorie in deplasare la Unirea Urziceni, scorul final 1-1 fiind stabilit prin reusitele lui Bilasco din prima repriza si Dudita din repriza secunda
Fara gol inscris in ultimele sase etape, Gaz Metan Medias s-a deplasat la Urziceni pentru un meci extrem de dificil cu campioana. Considerand meciul pierdut inca din start, Cristi Pustai a incercat sa-si menajeze cativa jucatori de baza, tinand o parte din titulari pe banca pentru a juca de la inceput cu rezervele.

De aceea, dupa cateva tentative de a ameninta careul Unirii, Mediasul a cedat treptat initiativa si a permis celor din Urziceni sa se instaleze la carma jocului. Insa ialomitenii, au ajuns cu greu la poarta adversa, nereusind sa sparga defensiva gazarilor.

Abia in minutul 35 au reusit campionii sa deschida scorul, Bilasco profitand de o gaura in centrul apararii adverse pentru a inscrie cu capul din plonjon.

Desi impresia generala era ca Unirea nu va avea probleme dupa deschiderea scorului, jocul a continuat la fel de inchis si lipsit de realizari, chiar si dupa pauza. Urziceniul a presat insistent la mijlocul terenului, dar fara sa reuseasca mare lucru la poarta lui Vatca.

La 10 minute de la reluare, Doru Dudita a adus surprinzator egalarea pe tabela, marcand pentru 1-1 la doar cateva secunde dupa ce a intrat pe teren in locul lui Nohai.

Vazuta egalata de una dintre echipele din zona de jos a clasamentului, Unirea Urziceni a fortat golul victoriei pe final, insa atacurile haotice ale ialomitenilor s-au lovit de o defensiva bine organizata a oaspetilor. Trtovac a fost eliminat de la Gaz Metan in ultimul minut de joc.

Onlinesport: Irina Maxim


Mediasul produce surpriza la Urziceni