Liga 1

Viorel Moldovan: "Steaua va castiga sigur trei puncte cu noi"

Zvonurile legate de blaturile pe care FC Brasov le-ar fi facut in ultima etapa au fost comentate ironic de Viorel Moldovan. Antrenorul brasovenilor a anuntat ca echipa sa va fi victima sigura in Ghencea, deoarece s-a reprofilat pe ajutarea adversarelor aflate in criza.
"Vom avea un meci ușor vineri. Întâlnim o echipa care trece printr-o perioada proasta, la fel ca și noi, și ne-a propus sa o reabilitam. Vreau sa le spun steliștilor ca vor avea un meci ușor cu noi. Mergem în Ghencea ca sa pierdem, ca de altfel la fiecare meci.

Steaua sa stea liniștita, sa fie sigura ca va câștiga cele 3 puncte. Voi încerca sa și menajez cât mai mulți dintre jucatori, pe Ezequias, care nu e accidentat, pe Duarte, care nu e suspendat. Suntem echipa pacii și a prieteniei. Suntem ca si Crucea Rosie, ajutam pe toata lumea", a spus Viorel Moldovan.

Ulterior, Moldovan a vorbit pe un ton serios despre meciul cu echipa lui Mihai Stoichita, marturisind ca isi doreste cel putin un rezultat de egalitate.

"Ne asteapta un meci foarte dificil. Steaua e Steaua, indiferent de problemele pe care le au sau de perioada mai slaba prin care trec. Iar în Ghencea se știe, daca nu ai curaj și nu ești pregatit sa faci fața presiunii, nu ai cum sa obții rezultate. M-aș mulțumi și cu un egal.

Au destui jucatori care îi pot înlocui cu brio pe cei care lipsesc. În ceea ce-l privește pe Kapetanos, este un jucator foarte bun, care poate face diferența, dar nu cred ca e principalul pericol", a adaugat Moldovan.

Partida dintre Steaua si FC Brasov, din etapa a XXV-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 18:30.

Onlinesport


Viorel Moldovan: "Steaua va castiga sigur trei puncte cu noi"