Liga 1

MM Stoica: "Cu un arbitraj impartial, suntem favoriti cu Dinamo"

Managerul echipei Unirea Urziceni, Mihai Stoica, o vede pe Dinamo cea mai buna echipa din Liga I, insa crede ca ialomitenii ar porni cu prima sansa, daca vor fi arbitrati corect.
"Dinamo e de departea cea mai buna echipa din România, la ora actuala. Chiar daca are probleme de lot, în special în zona defensiva, Dinamo este echipa care arata cel mai bine. Este cea mai în forma echipa. În conditiile unui arbitraj impartial, noi am putea fi considerati favoriti. Pentru ca noi nu avem probleme de lot ca Dinamo. Din pacate, la ora meciului va ploua si terenul nostru nu arata bine când ploua.

Va fi un meci de lupta si sunt sigur ca baietii nostri îsi vor face din nou treaba. Noi ne numaram printre echipele cele mai dezavantajate echipe de arbitraje. N-am avut niciodata probleme mari cu Marius Avram la centru, chiar daca am pierdut mai multe meciuri decât am câstigat. Acum sa vedem cu va oficia la meciul", a spus Mihai Stoica la sportro.

Partida dintre Unirea Urziceni si Dinamo, derbiul etapei cu numarul XXIV din Liga I, se va disputa duminica, de la ora 20:00.

Onlinesport


MM Stoica: "Cu un arbitraj impartial, suntem favoriti cu Dinamo"