Liga 1

Borcea, negru de suparare

Presedintele lui Dinamo, Cristi Borcea, plange dupa punctele pierdute la Cluj si il acuza pe Emlian Dolha ca si-a batut joc de munca celorlalti colegi.
"Numai noua ni se poate intampla asa ceva, e iesit din comun. Grigore este la urgenta cu Salvarea, cred ca are fisura de peroneu. A spus Muresan ca a fost viciere de rezultat? Ce viciere, a dat Dolha doua autogoluri si trebuia sa mai ia CFR-ul doua rosii!

Ce ocazii a avut CFR-ul, i-am pasat de nu mai stiau cum ii cheama! Dolha le-a facut doua cadouri, n-a putut sa intinda o mana! Pacat de jucatorii care au muncit atata... Dolha nu mai poate sa apere nici la echipa a doua, e ud tot mereu", a spus Cristi Borcea la Digi Sport.

CFR Cluj si Dinamo au terminat la egalitate, scor 2-2, in derbiul etapei cu numarul XXI din Liga I. Dinamovistii au deschis scorul prin Andrei Cristea, dar ardelenii au egalat prin autogolul lui Moti, in startul partii secunde.

Echipa lui Talnar a revenit imediat cu o super executie a lui Dolha,  insa Dolha si-a ingropat echipa pe final, la golul lui Culio.

In urma acestui rezultat, CFR Cluj revine pe primul loc, avand 39 de puncte, la fel ca si Steaua, in timp ce Dinamo urca pe locul 6, cu 35 de puncte, dar poate fi depasita de FC Vaslui.

Onlinesport


Borcea, negru de suparare