Liga 1

Becali a plecat inainte de egalare: "Tatarusanu e vinovat la ambele goluri"

Patronul Stelei, Gigi Becali, considera ca egalul obtinut de ros-albastri la Urziceni este un rezultat echitabil, raportat la ocaziile de pe teren.
"Dumnezeu a facut dreptate, pentru ca si noi am avut ocazii multe. Un meci egal este echitabil. Asta a fost un meci de razboi, Urziceniul a muncit mai mult, dar noi am fost mai valorosi!  Pentru ce am luat fundasi centrali, nu stiu! O sa vorbesc cu Stoichita sa vad...

De Tudose nu mai zic nimic, probabil ca baiatul e valoros daca l-a chemat si Lucescu la nationala! Eu ce sa imi reprosez? Ei i-au cerut pe Tall si Parpas, i-am adus... Pentru noi este o etapa extraordinara. Tatarusanu este vinovat la ambele goluri, la primul a iesit prea mult, iar la al doilea nu a iesit", a spus Gigi Becali la sportro.

In schimb, Gigi Becali l-a criticat pe Janos Szekely. "Lui Szekely, dupa ce i-am spus ca este cel mai bun jucator de la Steaua, i-au intrat in cap fitele de vedeta", a mai spus Becali.

"Ziceam ca n-o sa avem probleme, ca suntem Steaua. Am avut ocazii clare, Stancu, Toja. Ei au muncit mai mult, a fost un meci de razboi, au luptat mai mult, dar noi avem valoare mai mare. În minutul 85 Borcea îmi da mesaj: «Stai liniștit, nașule, egalezi». M-am enervat. Pentru noi e o etapa extraordinara, suntem la doua puncte de CFR, trebuie sa batem Dinamo. De Tudose nu ma întrebați, întrebați-l pe Stoichița. Nu mai vreau sa vorbesc rau de el, poate sa capete încredere, e chemat la naționala, poate nu vad eu, cine știe. Sunt bucuros pentru acest egal, sa egalezi în minutul 95… Ce sa fac eu mai mult, pentru ce am luat fundașii centrali, sa nu joace? L-au vrut pe Tall, pe Parpas… Nu l-am luat pe Ouon? Da, bine ca nu l-au vrut și pe Ronaldo", a afirmat Becali.

Finantatorul Stelei a afirmat ca este fericit pentru rezultat. "Nu pot spune ca n-am avut angajament, dar ei au avut mai mult. În Szekely au intrat figurile de vedeta, trebuia sa ia al doilea galben, sa stea pe bara. L-am laudat și i-au intrat figurile în cap, o sa vorbesc eu cu el: vedeto, te-am laudat și acum ți s-a urcat la cap? Trebuie atenționat, au aparut aerele de vedeta. Ovidiu Petre și-a dat viața, n-ai ce sa spui de el. Tatarușanu e vinovat la ambele goluri, la primul n-avea ce cauta acolo, la al doilea trebuia sa iasa, a avut timp 100 de ani. Frunza a facut tot meciul pentru Unirea. L-a luat Porumboiu, apoi a ramas liber, dar specialiștii fotbalului de la noi nu l-au luat. Pe Sanmartean de la Bistrița nu l-am luat, l-a luat Porumboiu liber. I-am spus lui Argaseala de el, a taraganat. Sunt jucatori pe care nu trebuia sa-i pierdem. Balaj a arbitrat extraordinar, ce poți sa-i reproșezi? E un arbitru de valoare, daca vrea sa arbitreze, e dat naibii. Putea sa-i dea al doilea galben lui Szekely, dar n-a vrut sa rupa jocul, sa iasa iar scandal", a adaugat Becali.



Unirea Urziceni si Steaua au terminat la egalitate, scor 2-2, in derbiul etapei a XX-a a Ligii I.

Onlinesport


Becali a plecat inainte de egalare: "Tatarusanu e vinovat la ambele goluri"