Liga 1

Craciunescu se pregateste sa ii aplice tusa finala lui Sandu

Ion Craciunescu, cel mai mare dusman declarat al lui Mircea Sandu, ar putea in scurt timp sa ajunga intr-o postura legala puternica prin care sa darame ceea ce Nasu' a facut in ultimii ani la FRF, "un stat in stat".

Mircea Sandu pare intr-o postura solida la FRF, mai ales dupa ce a castigat un nou mandat de patru ani la carma forului suprem al fotbalului romanesc.

In scurt timp, din februarie, lucrurile ar putea sa inceapa sa se clatine pentru el. Ion Craciunescu, cel care a fost dat afara de la Federatia intr-un mod urat, ar putea deveni din februarie seful sportului romanesc, la reinfiintata Agentie Natioala pentru Sport (ANS).

Sportul este codus in aceste zile de Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportulu, dupa ce Ministerul Tineretului si Sportului a fost asimilat recent.

Se doreste reinfiintarea ANS, un for care sa conduca practic sportul de la noi din tara. Pe partea politica, Ion Craciunescu este cel mai vehiculat nume penetru conducere, chiar daca Tiriac si Nastase au si si interesele lor.

Care ar putea fi pericolul pentru Mircea Sandu, daca va reveni ANS si, mai mult, cu Ion Craciunescu in frunte? Nasu' este anuntat deja de acum ca vor urma controale dure, pentru verificarea legalitatii FRF, pentru ca Ion Craciunescu afirma ca stie ca lucrurile pastorite de Sandu nu au toate acoperire pe hartie.

Craciunescu afirma ca Federatia de Fotbal din Romania este un stat in stat. Bineinteles, lupta este pentru putere si pentru numirea unui alt presedinte la FRF. Pana acum, Sandu a reusit ani de zile sa tina lucrurile sub control, insa nu a avut niciodata un dusman declarat intr-o pozitie de forta, asa cum s-ar putea intampla incepand din februarie.

Onlinesport



Craciunescu se pregateste sa ii aplice tusa finala lui Sandu