Liga 1

Steaua acuza Timisoara de blat cu arbitrii

Gigi Becali a luat foc dupa ce Marian Iancu a insinuat ca Steaua a facut aranjamente cu Universitatea Craiova in ultimii ani si a dezvaluit ca timisorenii au fost implicati in mai multe jocuri necurate.
"Iancu sa-si vada de echipa lui, ca eu nu stau sa vad ce joaca Timisoara. Il asigur ca in privinta corectitudinii, de la A pana la Z, el nu se compara cu Steaua. Stie el la ce ma refer! Sa stie ca nu sunt fraier si cunosc multe din fotbalul romanesc, stiu si despre Chivorchian, stiu tot! Il asigur ca Steaua a fost de doua ori mai corecta decat Timisoara!", a spus Becali la gsptv.

Finantatorul ros-albastrilor a dezvaluit apoi cum a aflat de modul in care a fost dezavantajat intr-un meci cu FC Timisoara.

"Cand a dat Goian doua goluri la Timisoara si ambele au fost fault atac, intr-un meci arbitrat de baiatul lui Gheorghe Constantin, m-au facut cu arbitrii. Daca acum Constantin era sef la CCA, era mult mai bine pentru Timisoara", a adaugat Becali.

De asemenea, Becali le-a transmis banatenilor ca le cunoaste toate miscarile. "Mai stiu si alte lucruri despre legaturi de prietenie cu persoane influente din fotbal. Sa-si vada de treaba lor, ca stiu tot!", a incheiat Becali.

Onlinesport


Steaua acuza Timisoara de blat cu arbitrii