Liga 1

Poli Iasi are noua jucatori sub semnul intrebarii cu Pandurii

Antrenorul secund al echipei Politehnica Iasi, Marian Dinu, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca partida de pe teren propriu contra formatiei Pandurii Targu Jiu, contand pentru etapa a XIV-a a Ligii I, este extrem de importanta pentru moralul jucatorilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Mai sunt patru partide de disputat din acest tur de campionat, dar cel mai greu meci este cel de maine (n.r. - marti), cu Pandurii. Pe langa cele trei puncte, atat de importante, o victorie cu Pandurii ne-ar da incredere pentru meciurilor viitoare. Am pierdut ultimele patru partide din campionat si avem neaparat nevoie de cele trei puncte puse in joc. Un succes in fata formatiei Pandurii Targu Jiu ne-ar putea duce chiar pe locul al IX-lea in clasament, ceea ce n-ar fi rau, trebuie sa recunoastem", a spus Marian Dinu.

Oficialul gruparii iesene a precizat ca gruparea din dealul Copoului se confrunta cu mari probleme de lot inaintea meciului cu Pandurii.

"Avem probleme mari de efectiv. Milea, care a fost operat, va rata tot turul de campionat. Straton are probleme la genunchi. Vali Negru se simte rau de cateva saptamani. Buta se pregateste de trei zile, dar nu este la parametrii maximi, dupa ce a avut grupa noua. Viveiros de-abia de maine (n.r. - marti) incepe sa se pregateasca normal. In plus, Cristian Bratu este suspendat doua etape din cauza eliminarii din meciul cu Gaz Metan Medias, iar Bersnjak este exclus din lot. Daca tinem cont ca la ultimele antrenamente Balde si Ignatov au acuzat dureri, va dati seama pe cati jucatori nu putem conta. Chiar si asa, sunt convins ca aceea care vor intra pe teren cu Pandurii vor da totul pe teren pentru a castiga", a subliniat Dinu.

Partida Poli Iasi - Pandurii Targu Jiu, contand pentru etapa a XIV-a a Ligii I, se va disputa, marti, cu incepere de la ora 17.00.

Mediafax


Poli Iasi are noua jucatori sub semnul intrebarii cu Pandurii