Liga 1

Copos acuza Steaua ca a cumparat arbitrii

Actionarul majoritar al Rapidului, George Copos, se alatura listei contestatilor Stelei dupa meciul cu Unirea Alba Iulia si acuza ca greselile in favoarea ros-albastrilor nu au fost intamplatoare.
"Am ramas surprins ca am vazut pentru prima data in Romania dintr-un gol dintr-un ofsaid marcat de trei metri! Nu pot sa cred ca in anul 2009 putem sa vedem un ofsaid de 3 metri si jumatate! Alba Iulia a avut un penalty neacordat la 0-0. Categoric, ofsaidul nu este intamplator. Nu cred ca un asistent de arbitri din Romania poate sa lase un astfel de ofsaid", a spus Copos la gsptv.

In schimb, Copos a fost vehement cand a venit vorba despre penaltiul reclamat de Dinamo in meciul de duminica seara. "Nu a fost nici un fel de penalty, nu avea prim-planul! Domnul Craciunescu a gresit categoric, Marius Constantin a fost in fata mingei si Torje nu mai avea sanse sa ajunga la minge", a mai spus Copos.

Steaua a urcat pe pozitia a doua in clasament dupa ce a castigat ultimul meci al etapei a XIII-a, scor 2-0, impotriva echipei Unirea Alba Iulia, dupa reusitele lui Pantelis Kapetanos din repriza a doua.

Onlinesport



Copos acuza Steaua ca a cumparat arbitrii