Liga 1

Borcea rade de Steaua

Aflat la Paris, Cristi Borcea a stat in permanenta pe telefon pentru a afla desfasurarea meciului FC Arges-Steaua. La final, Borcea a deschis sampania si a anuntat ca "ros-albastrii" au iesit din cursa pentru titlu.
"Sunt foarte multumit de rezultatul Stelei. Ei au ras de noi dupa ce am facut egal cu Otopeni, dar exista un Dumnezeu acolo, sus. Sunt acum la Paris, nu am vazut meciul, dar sunt extrem de fericit ca au pierdut doua puncte. Daca ar fi castigat la Pitesti, ar fi avut un moral mai bun. Dar cu rezultatul acesta au iesit definitiv din lupta pentru titlu.Dinamo este pe primul loc la sapte puncte de Steaua. Noi nu ne-am legat de nicio echipa, nici cand Steaua a facut egal acasa cu CS Otopeni. Dupa aceasta etapa, ne vom distanta fata de Steaua. Noi am avut doar o repriza mai slaba cu Otopeniul, dar atat. Nu se va mai intampla sa nu marcam!", a spus Cristi Borcea la OTV.

Cristi Borcea a continuat si a incercat sa gaseasca o explicatie pentru parcursul slab al vicecampioanei din acest sezon. "Cand altii baga milioane de euro, Steaua a luat juniori de la Buzau. In aceste conditii n-ai cum sa te bati la titlu, e nefiresc. Si asta este adevarul, aceasta a fost politica lor", a justificat Borcea.

FC Arges si Steaua au incheiat la egalitate, scor 2-2, intr-un meci din etapa cu numarul XXI a Ligii I. Pentru pitesteni au marcat Tanase si Bazzi, iar pentru stelisti Ovidiu Petre si Pantelis Kapetanos.

Onlinesport


Borcea rade de Steaua