Liga 1

Mititelu: "Meciul cu Steaua va fi mai echilibrat ca niciodata"

Patronul gruparii Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat ca meciul de pe teren propriu cu Steaua, programat vineri, in etapa a XVI-a a Ligii I, va fi mai echiibrat ca niciodata si a precizat ca gazdele sunt favorite in proportie de 51 la suta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Va fi un meci echilibrat, mai echilibrat ca niciodata. Eu zic ca din 1995, cand la Universitatea antrena Piturca si se bateau Universitatea si Steaua pentru campionat, de atunci nu a mai fost o situatie asa echilibrata intre cele doua echipe, raportat la cele doua loturi sau pozitia in clasament. Steaua inca ramane o echipa experimentata, dar ca forma si valoare este sub noi acum. Vad un meci foarte
echilibrat, din care Universitatea porneste favorita in proportie de 51 la suta", a spus Mititelu la Radio Oltenia Craiova.

Adrian Mititelu a precizat ca isi doreste ca Universitatea Craiova sa nu mai aiba ghinion. "Sansa va fi hotaratoare, sper sa nu mai fie ghinionul din meciul cu Rapid. Nu stiu daca s-a facut o statistica la nivelul Ligii I, dar cred ca noi am avut cele mai multe ocazii ratate in acest sezon. La ocazii, cred ca suntem pe primul loc, pentru ca inca din prima etapa am avut multe ocazii, in fiecare meci am avut 4-5 ocazii cel putin. Asta este factorul decisiv, pentru ca fotbalisti avem. Nu putem sa-i batem doar intrand pe teren, pentru ca Steaua ramane Steaua, oricand pot sa faca un meci foarte bun, au jucatori cu experienta, dar cred ca a venit vremea sa castigam, ar trebui sa-i batem, pentru ca in ultimul timp Steaua a castigat la Craiova cu mare noroc", a adaugat Mititelu.

Mediafax



Mititelu: "Meciul cu Steaua va fi mai echilibrat ca niciodata"