Liga 1

Napoli: "Lipsa de experienta la fazele fixe ne costa puncte in clasament"

Antrenorul Universitatii Craiovei, Nicolo Napoli, a declarat, sambata, dupa remiza cu CS Otopeni, scor 2-2, ca lipsa de experienta la fazele fixe a elevilor sai a facut ca echipa din Banie sa piarda multe puncte in acest sezon, transmite corespondentul NewsIn.
"Am inceput bine, am dat gol repede, dar nu am mai avut forta sa continuam in acelasi ritm si sa marcam pentru 2-0. Otopeniul s-a inchis bine, a echilibrat jocul si ne-a pus probleme. E greu sa revii dupa fiecare gol pe care il iei din faze fixe. Lipsa de experienta la aceste faze ne costa puncte in clasament. Nu e posibil sa pierzi din marcaj un jucator foarte bun la jocul de cap", a spus Napoli.

Tehnicianul italian a mai afirmat ca jucatorii sai a avut emotii la reintoarcerea pe stadionul Ion Oblemenco: "Este pacat, pentru ca nu am jucat rau, dar am intalnit o echipa buna, iar baietii au avut emotii la revenirea pe Ion Oblemenco, unde au intalnit un gazon bun si un public numeros".

La randul sau, antrenorul lui CS Otopeni, Marian Bucurescu, este de parere ca echipa sa a controlat partida cu Universitatea Craiova si adauga ca punctul scos in Banie va fi foarte important in lupta pentru evitarea retrogradarii: "Cred ca am controlat partida, am avut ocazii, puteam castiga, dar la fel de bine puteam sa si pierdem. A fost un meci frumos, spectaculos, trebuie felicitati toti jucatorii. Este un punct important pentru noi, pentru ca baietii erau demoralizati dupa infrangerea cu Rapid. Acest punct este foarte important in lupta pentru evitarea retrogradarii. Daca Universitatea invoca ofsaid la al doilea gol al nostru, Munteanu mi-a spus ca Wobay a facut hent la golul lor de 2-1".

Echipa pregatita de Nicolo Napoli a remizat, sambata, pe teren propriu, scor 2-2, cu formatia CS Otopeni, si a ramas pe pozitia a sasea in clasament, la egalitate de puncte cu campioana editiei trecute, CFR Cluj.

NewsIn


Napoli: "Lipsa de experienta la fazele fixe ne costa puncte in clasament"