Liga 1

Victorie facila a Bistritei

Gloria Bistrita a castigat cu 2-0 in fata celor de la FC Arges, in prima partida din cardrul etapei a 13-a, ambele goluri ale ardelenilor fiind marcate de Coroian in repriza secunda.
Argesenii au inceput bine meciul in deplasarea de la Bistrita, insa gazdele au revenit usor in joc si au inceput sa controleze partida inca din prima jumatate cand Coroian a amenintat in trei ocazii poarta lui Bosneag, dara succes insa.

Abia in repriza secunda suturile lui Coroian au adus un rezultat favorabil pentru echipa sa, chiar de doua ori. Prima data, in minutul 57, cand ardeleanul a inscris cu capul din 6 metri dupa o centrare perfecta de pe partea dreapta venita de la Enescu, iar doua minute mai tarziu a realizat dubla in urma unei actiuni solitare cu un sut sub transversala.

Oaspetii n-au reusit sa revina in joc, nereusind sa-si creeze ocazii la poarta lui Albut, doar Iordache(81') fiind aproape de a marca, insa sutul sau surprinzator a trecut putin peste poarta In schimb, nervozitatea din teren a fost la cote inalte spre final cand Lajos a calmat cu greu spiritele.

Onlinesport: Irina Maxim


Victorie facila a Bistritei