Liga 1

Rednic: "Ar fi bine ca Dorinel sa joace"

Mircea Rednic considera ca prezenta lui Dorinel Munteanu pe teren in derby ar consta intr-un avantaj pentru Dinamo. Totusi, Dorinel nu va fi prezent deoarece nu are drept de joc.
"Nu joaca antrenorii! Nu joc nici eu, nici Lacatus, nici Dorinel Munteanu, asa ca asta trece pe planul doi. Ar fi bine ca Dorinel sa joace. Nu spun mai mult", a spus Mircea Rednic in EVZ.

Aflat pe primul loc in campionat, Rednic priveste cu detasare si spune ca meciul de sambata nu este capital pentru nici o echipa.

"Este derby-ul de traditie, dar nu este un meci capital. Nu conteaza pentru titlu. Chiar nu mai conteaza ca ei vin dupa sapte meciuri fara victorie. S-a intamplat de mai multe ori ca echipele care au invins in acest derby sa fi venit dupa serii foarte proaste", a opinat "Puriul".

Tehnicianul lui Dinamo a gasit si explicatia pentru care echipa din Stefan cel Mare este parasita de fani. "Suporterii sunt foarte exigenti, asa erau si pe vremea mea. Dar am inteles ca meciul cu Steaua se joaca acum cu casa inchisa", crede Rednic.
 
Onlinesport


Rednic: "Ar fi bine ca Dorinel sa joace"