Liga 1

Bucurescu: "Am pierdut doua puncte"

Antrenorul Marian Bucurescu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca CS Otopeni a pierdut doua puncte in partida din deplasare cu Steaua, incheiata la egalitate, scor 1-1, in etapa a X-a a Ligii I.
"Sunt foarte fericit ca am reusit sa luam un punct, insa consider ca, dupa cum au decurs lucrurile pe teren, am pierdut doua puncte. Odata cu aceasta partida pot sa remarc ca Otopeniul a devenit o echipa in adevaratul sens al cuvantului si au doverdit asta prin mobilizarea pentru acest meci. Au dat dovada de mult caracter in fata unei echipe care nu mai are nevoie de nicio prezentare. In acest meci m-am limitat la valoarea jucatorilor pe care i-am avut in lot si cred ca tactica mi-a reusit", a spus Bucurescu.

Marian Bucurescu a precizat ca a gandit jocul in asa fel incat sa nu ofere spatii adversarului.

"Este adevarat, am avut si putin noroc. Pentru echipa, acest rezultat trebuie sa fie de bun augur si sa capatam multa incredere pentru celelalte meciuri importante care urmeaza. De acum, trebuie sa ne luptam pentru fiecare punct, asa cum am facut si aici. Otopeniul este o echipa mica, iar diferenta de Steaua este una foarte mare. Am organizat jocul astfel incat sa nu lasam spatii. Am profitat si de lipsa lui Nicolita si, zic eu, ne-am descurcat foarte bine", a mentionat tehnicianul formatiei CS Otopeni.

Steaua a incheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida sustinuta, sambata, pe teren propriu, in fata echipei CS Otopeni, contand pentru etapa a X-a a Ligii I si a pierdut primele puncte "acasa" din acest sezon.

Mediafax


Bucurescu: "Am pierdut doua puncte"