Liga 1

Razvan Lucescu: "Un punct e mai bun decat nimic"

Antrenorul echipei FC Brasov, Razvan Lucescu, s-a declarat multumit de faptul ca jucatorii sai au obtinut un punct din deplasarea de la Medias, dupa meciul incheiat la egalitate, scor 0-0, cu Gaz Metan, dar le reproseaza acestora ineficienta in fata portii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ne dorim in fiecare meci sa invingem, dar si un punct e mai bun decat nimic. Regret ca nu am fructificat ocaziile avute, la fel ca in meciurile precedente. In a doua repriza am jucat mai mult pe contraatac. Nu vreau sa comentez arbitrajul, dar au fost greseli de arbitraj, la fel cum au fost si cele ale jucatorilor din teren", a spus tehnicianul brasovean.

Si antrenorul gazdelor de la Gaz Metan, Cristian Pustai, a acuzat lipsa de eficacitate a atacantilor sai. "A fost un meci spectaculos intre doua echipe care s-au anihilat reciproc. Orice punct conteaza la sfarsitul campionatului. Ne-a lipsit prospetimea din atac, trebuia sa fim mai lucizi si mai calmi. Curtean nu a jucat astazi (n.r. - vineri) la capacitate maxima deoarece a sosit in Romania de-abia ieri noapte. Ne vom duce la Pitesti cu gandul sa ne vindem scump pielea", a atentionat tehnicianul nou-promovatei.

Presedintele clubului mediesean, Corin Tindrea, a atacat arbitrajul centralului Sebastian Coltescu. "Se putea mai mult in acest meci. I-as reprosa arbitrului doua penaltiuri. Nu am cerut sa fim favorizati, dar nici defavorizati. Suntem inca o echipa mica, dar nu cred ca meritam sa fim tratati astfel", a incheiat oficialul clubului Gaz Metan.

Echipa Gaz Metan Medias a remizat, vineri, scor 0-0, cu FC Brasov, in primul meci din etapa a V-a a Ligii I, la capatul unei intalniri in care arbitrul Coltescu a fost huiduit de spectatorii de pe stadionul Municipal, care au considerat ca echipa lor a fost privata de doua lovituri de la 11 metri, la patrunderile lui Boaru si Hoban, in prima repriza.

Mediafax



Razvan Lucescu: "Un punct e mai bun decat nimic"