Liga 1

Dragomir: "Teo Craciunescu ar trebui sa arbitreze Rapid - Dinamo"

Dumitru Dragomir sustine ca Teo Craciunescu (fiul lui Ion Craciunescu) ar trebui sa arbitreze derby-ul Rapid - Dinamo, partida care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani in Giulesti.
"Teo Craciunescu e un arbitru extrem de valoros si cred ca el ar trebui delegat la meciul dintre Rapid si Dinamo. Am mare incredere in el, este foarte talentat", a spus Dragomir la GSP TV.

Presedintele LPF a comentat si incidentul in care a fost implicat Mircea Rednic la Galati, care nu a fost lasat sa vada partida dintre Otelul si Rapid. "S-a respectat regulamentul la Galati, observatorul este de felicitat. Daca ar fi vrut sa il ajute pe Rednic, puteau sa-l bage intr-o cabina, sa nu-l vada nimeni", a mai comentat "Mitica de la Liga".

Dumitru Dragomir considera ca Universitatea Craiova ar merita sa castige campionatul, deoarece Adrian Mititelu pune mare pret pe centrul de juniori al clubului. "Craiova merita sa termine pe primul loc. Il felicit pe Mititelu, este de admirat ce face el. Sa joci pe terenul celor de la CFR Cluj cu pusti de 17 si 18 ani, asta da realizare. Bravo lor, o sa vedeti ce lucruri bune va face Mititelu la Craiova, este un om foarte ambitios si curajos", a mai afirmat Dragomir.

Seful Ligii a comentat si situatia lui Victor Piturca, tehnicianul echipei nationale nefiind in cele mai bune relatii cu Mircea Sandu. "Am fost impotriva indepartarii lui Piturca de la nationala. Daca are rezultate, atunci va ramane selectioner, Mircea Sandu nu are ce sa-i faca, chiar daca ar fi dusmani. In caz ca nu va avea rezultate bune, atunci il zboara imediat", a mai spus Dragomir.

Onlinesport: Andrei Preotu


Dragomir: "Teo Craciunescu ar trebui sa arbitreze Rapid - Dinamo"