Liga 1

Skibbe: "Steaua e un adversar accesibil"

Vestea ca Galatasaray va intalni Steaua in turul trei preliminar al Ligii Campionilor a scos oamenii pe strada la Istanbul. Turcii cred ca vor trece fara probleme de Steaua si se gandesc deja la sferturile de finala. Antrenorul Michael Skibbe a afirmat ca o tragere mai buna nici ca se putea!
"Este normal sa ne displaca putin faptul ca nu vom juca in deplasare prima mansa. Desi Steaua este o echipa foarte experimentata, daca avem in vedere celelalte posibile adversare putem spune ca a fost o tragere la sorti pozitiva pentru noi. Steaua este o adversara mai accesibila. Insa la aceste duble manse orice rezultat este posibil. Va trebui sa fim foarte atenti, deoarece ambele echipe au o vasta experienta internationala, consider ca ambele meciuri vor fi foarte dificile", a spus antrenorul turcilor.

Tehnicianul german cunoaste deja rezultatul Stelei de la Vaslui si anunta ca isi va trimite emisarii la Bucuresti pentru a spiona echipa lui Marius Lacatus in meciul cu FC Brasov.

"Cat despre Steaua, a pierdut primul meci din campionatul intern. In acest week-end, unul dintre secunzii mei va merge la Bucuresti sa vada cum joaca. Stelistii mai au trei meciuri in campionat, inainte de intalnirea cu noi, ceea ce poate parea un avantaj pentru ei. Noi ne vom pregati pana la partidele cu Steaua", a adaugat Skibbe.

In schimb, Sabri Sarioglu este putin mai ponderat, dar spune ca obiectivul 'Cim Bom Bom' este calificarea in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

"Va fi dificil, pentru ca este Liga Campionilor. Daca vom obtine un rezultat bun pe stadionul Ali Sami Yen, vom aborda al doilea meci mai bine. In primul rand trebuie sa trecem de Steaua si sa accedem in grupe. Eu sper ca vom ajunge cel putin in sferturile de finala", a afirmat Sabri.

Onlinesport


Skibbe: "Steaua e un adversar accesibil"