Liga 1

Copos reloaded: "Vreau sa ma retrag"

Actionarul Rapidului, George Copos, ameninta din nou ca se va retrage din fotbal. Dupa ce i-a vandut pachetul majoritar lui Fathi Taher, Copos spune ca vrea sa vanda si restul actiunilor din cauza lui Gigi Becali.
"Sunt foarte multe mizerii in fotbalul romanesc, acesta este si motivul pentru care vreau sa ma retrag. Un grup restrans de oameni conduce lucrurile in fotbalul intern, cei care se ocupa de valize si cu lucruri de genul asta, care mie nu imi plac", a spus Copos la TVR1.

Scapa Steaua de depunctare?

Motivul care l-ar determina pe George Copos sa isi doreasca din nou sa se retraga din fotbal ar putea fi anularea depunctarii Stelei care urmeaza a fi anuntata de Comisia de Apel, luni, cand are loc o sedinta la LPF.

Pe 19 iunie au fost reaudiati martorii in cazul 'valiza cu bani' si martorul cheie, Dorin Goga, a spus  ca este posibil ca Gigi Becali sa fi glumit cand i-a promis 100 de mii de euro daca Universitatea Cluj reusea cel putin o remiza impotriva celor de la CFR Cluj.

Dorin Goga era singurul care declarase ca Gigi Becali i-a promis bani, in timp ce Gigel Coman, Anton Dobos, Petre Marin si Gigi Becali au negat cu vehementa acest lucru, la fel ca si ceilalti fotbalisti ai Universitatii Cluj.

Onlinesport


Copos reloaded: "Vreau sa ma retrag"