Liga 1

Verdictul in cazul 'valiza cu bani' se amana pentru 23 iunie

Amanata luni din cauza absentei fotbalistului clujean Dorin Goga, sedinta Comisiei de Apel a Federatiei Romane de Fotbal s-a reluat, miercuri, pentru a se stabili un verdict final in cazul apelului inaintat de clubul FC Steaua dupa scandalul 'valiza cu bani' de la Cluj, insa si de aceasta data decizia definitiva a fost amanata, deznodamantul urmand sa fie pronuntat pe 23 iunie, transmite reporterul Onlinesport.
Putin dupa ora 13 la sediul FRF si-au facut aparitia fotbalistii Dorin Goga ("U" Cluj), Petre Marin (Steaua) si Anton Dobos (presedintele clubului Universitatea Cluj). Acestia au refuzat sa ofere declaratii presei, intrand in mare viteza in Casa Fotbalului pentru audierile Comisiei de Apel.

Dupa doar o ora de audieri cei trei actori implicati in acest caz au iesit din sediul FRF, Petre Marin si Dorin Goga acceptand sa stea de vorba cu reprezentantii mass-media. Cu stari de spirit diferite, cei doi jucatori au declarat ca si-au mentinut declaratiile initiale si ca nicio echipa nu trebuie penalizata in acest caz.

"Am dat aceeasi declaratie ca la DNA, dar nu va pot spune ce am declarat. Daca procurorii vor sa o faca, foarte bine atunci, dar eu nu spun nimic. Mi-am facut doar datoria anuntand conducerea clubului. Nu comentez ce spune domnul Becali, a fost o confuzie probabil, si sper sa mi se reduca suspendarea, pentru ca nu am vorbit cu nimeni de la Steaua. Marian Iancu a renuntat la achizitionarea mea si daca nu vor fi oferte concrete, atunci voi ramane la Universitatea Cluj in Liga 2. Momentan ma concentrez asupra examenului de licenta", a declarat Goga, vizibil stresat, la iesirea din sediul FRF.

Surse din anturajul jucatorului clujean au confirmat pentru Onlinesport ca atacantul Universitatii Cluj a declarat in fata Comisiei de Apel ca in opinia sa Gigi Becali a glumit cand a vorbit despre banii promisi jucatorilor clujeni la meciul cu CFR din ultima etapa a Ligii 1.

Din partea Stelei a fost prezent jucatorul Petre Marin, acesta afisand o stare mult mai degajata si relaxata. "Mi-am mentinut declaratia data in fata Comisiei de Disciplina si sper sa mi se reduca suspendarea pentru ca nu am gresit cu nimic. Nu trebuie penalizat niciun club in acest caz".

Onlinesport: Andrei Preotu


Verdictul in cazul 'valiza cu bani' se amana pentru 23 iunie