Liga 1

Olaroiu despre cazul 'valiza cu bani': "A fost o chestie regizata"

Tehnicianul Cosmin Olaroiu a declarat, sambata, ca gruparea Steaua nu a fost penalizata intamplator in urma scandalului "valiza cu bani" si a precizat ca a fost vorba de "o chestie regizata".

"Nu e benefic pentru fotbalul romanesc ce s-a intamplat, nu avem potentialul altor tari si nu e bine sa dam prilejul pentru a ne depuncta. Ar fi rau in primul rand pentru fotbalul romanresc, nu numai pentru Steaua. Nu stiu cat de vinovata e Steaua, dar au fost «n» cazuri in care altii au facut si nu au mai spus nimic. A cazut pe Steaua pentru ca asa trebuia sa cada, asa era programat sa cada, nu a fost o intamplare. Nu stiu cine, dar a fost o chestie regizata. De unde stiu? Pai stiu daca-mi permit sa spun", a spus Olaroiu.

Echipa Steaua a fost penalizata, miercuri, cu sapte puncte de Comisia de Disciplina a FRF, in urma scandalului "valiza cu bani", de la meciul cu Universitatea Cluj, din ultima etapa a Ligii I, editia 2007/2008. De asemenea, finantatorul Gigi Becali a fost suspendat timp de doi ani si i s-a interzis accesul pe orice stadion pe aceeasi perioada si a primit o amenda de 200.000 de lei.

Cosmin Olaroiu a facut referire si la sansele nationalei Romaniei la Campionatul European din Elvetia si Austria. "Romania si-a realizat obiectivul calificandu-se, ce vine mai presus de asta este un bonus. Depinde de ei sa treaca bariera psihologica dintre fotbalul romanesc si fotbaluil din Franta, Italia sau Olanda. Avem multi jucatori cu experienta care evolueaza in strainatate si ne va fi mai usor", a precizat el.

Mediafax



Olaroiu despre cazul 'valiza cu bani': "A fost o chestie regizata"