Liga 1

Gigel Coman: ''Nu stiu dupa ce reguli au judecat acest caz''

Fotbalistul Universitatii Cluj, Gigel Coman, a declarat, miercuri, dupa aflarea deciziei Comisiei de Disciplina, ca suspendarea de sase luni i se pare inacceptabila si a adaugat ca va face apel la respectiva hotarare.
"Am fost amendat, insa nu voi accepta niciodata sa fiu suspendat, asta pot sa spun. Nu stiu dupa ce reguli au judecat acest caz. Tot ce s-a intamplat s-a luat de prin presa, ceea ce este neadevarat. Asta le-am si declarat celor de la Comisia de Disciplina. Astept instiintarea oficiala a clubului si, probabil, se va face apel", a declarat, miercuri, pentru NewsIn, fotbalistul Gigel Coman.

Fotbalistul Gigel Coman, care nu a jucat in meciul Universitatea Cluj-CFR Cluj, scor 0-1, a fost acuzat ca, in calitate de fin al lui Petre Marin, a intermediat "afacerea".

Nasul lui Gigel Coman, fundasul stelist Petre Marin, a refuzat sa comenteze decizia Comisiei de Disciplina.

Comisia de Disciplina a FRF a sanctionat, miercuri, Steaua cu sapte puncte penalizare in urma scandalului "valiza", iar patronul gruparii din Ghencea, Gigi Becali, a primit o amenda de 200.000 de lei si a fost interzis pentru doi ani pe stadioanele din Romania. Universitatea Cluj a fost, de asemenea, sanctionata cu sase puncte, in timp ce, jucatorii Gigel Coman si Petre Marin, implicati in acest scandal, au fost suspendati si ei cate sase luni si a primit fiecare cate o amenda in valoare de 180.000 de lei.

In urma acestei decizii, locul celor doua echipe din clasament nu a fost schimbat. Astfel, Steaua se afla in cotinuare pe locul doi, insa cu 68 de puncte, in timp ce Universitatea Cluj ramane pe ultima pozitie, cu numai 17 puncte, astfel ca va incepe editia urmatoare a ligii secunde cu un handicap de opt puncte.

NewsIn


Gigel Coman: ''Nu stiu dupa ce reguli au judecat acest caz''