Liga 1

Olaroiu, la un pas sa fie arestat

Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvaluit, luni seara, ca fostul antrenor din Ghencea, Cosmin Olaroiu, a fost asteptat cu mascatii la aeroport si ca acestia au vrut sa il aresteze pentru a il duce la DNA, unde este anchetat intr-un dosar despre transferul mai multor jucatori de la FC National la Poli Timisoara.
"Cand a venit Olaroiu la aeroport, pac, sa-l aresteze, au sarit pe el! Am vorbit cu el la telefon si era nervos. Mi-a zis <>. L-au luat ca pe traficantii de droguri", a spus Gigi Becali la B1TV.

Becali a adaugat ca se va duce marti la DNA pentru a discuta cu procurorii despre cazul din 2006 in care le-a promis jucatorilor de la Gloria Bistrita ca ii va rasplati daca vor scoate un rezultat favorabil in fata Rapidului.

"De ce ma duc la DNA? Ba, daca asta a scris frumos, ma duc maine sa-i arat legea europeana sa citeasca si sa inteleaga. Pentru ce ma chemi pe mine la DNA, cand legea scrie 'cu incalcarea obligatiunilor de serviciu'?", a precizat patronul Stelei.

Moderatorul emisiunii Nasul, Radu Moraru, a dezvaluit ca, dupa ce intr-o emisiune anterioara l-a sfatuit pe Becali cum sa-si faca apararea, a fost sunat de procurorii DNA care l-au certat. "Bai, Nasule, ne-ai aruncat in aer cazul", i-au spus procurorii.

Onlinesport


Olaroiu, la un pas sa fie arestat