Liga 1

Dumitru Dragomir: "I-am recomandat lui Taher pe Jula, Mardare, Ljubinkovic si Karamyan"

Presedintele Ligii a spus la Telesport ca a discutat cu Fathi Taher, noul patron al Rapidului, despre politica de transferuri a echipei din Giulesti.
“I-am recomandat lui Taher pe Jula, Mardare, Ljubinkovic si Karamyan. La cat il stiu eu de periculos pe George Copos, tare mi-e teama de faptul ca o sa i-o traga lui Taher, o sa vedeti lucrul asta”, a spus Dragomir.

Dragomir a vorbit si despre transferul lui Claudiu Ionescu la Steaua si spune ca acesta nu poate fi comparat cu Banel Nicolita. “Daca il compari pe Claudiu Ionescu cu Nicolita, ne-am prostit dracu' de tot. Nicolita a fost bramburit de antrenori prin faptul ca a fost pus sa joace pe mai multe posturi", a declarat seful LPF.

“Mitica de la Liga” a comentat si scandalul “valiza cu bani”: “Steaua a fost facuta de ras pe veci. Ani de zile nu va iesi din conul asta de umbra in care a intrat dupa acest caz. Cineva a urmarit compromiterea Stelei, iar conducerea clubului a pus botul la aceasta nada. Sa vedem cine a dat aprobarea de ascultare a telefoanelor si cine a facut transcrierea. Vreau sa se faca public acest lucru! Eu stiu ce s-a intamplat, dar nu vreau sa dezvolt subiectul asta. Romania e tara soaptelor, pentru ca nici pe timpul lui Hitler nu era teroarea asta”, a spus Dragomir.

Dragomir spune ca Becali ar putea fi declarat “persona non grata”: “Cati sunt pe urmele lui si cati il vaneaza, n-are el idee. A jignit prea multa lume, iar daca va continua asa, ar putea fi declarat inclusiv “persona non grata” de Adunarea Generala. El este iubit de mase, de lumea saraca, dar printre presedintii de club nu are prea multi prieteni. Daca ar candida impotriva mea la Liga, cred ca doar doua cluburi l-ar vota", a afirmat seful Ligii, lasand sa se intelegea ca acestea ar fi Steaua si Gloria Buzau.

Onlinesport: Andrei Preotu



Dumitru Dragomir: "I-am recomandat lui Taher pe Jula, Mardare, Ljubinkovic si Karamyan"