Liga 1

Becali paraste Clujul si se cearta cu Mititelu

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri seara, ca FC Vaslui trebuia sa primeasca un penalti in meciul cu CFR Cluj din etapa a XXXI-a a Ligii I, adaugand ca sunt sanse ca Dacia Mioveni sa-i incurce pe clujeni in runda urmatoare.
"Vaslui a avut un 11 metri clar in prima repriza. N-au fost probleme de arbitraj, doar un 11 metri neacordat. Arbitrul a gresit, n-am spus ca a fost corupt. Vaslui atat a putut, dar vedeti cum e norocul, nici nu stiu cum au ratat la faza aia. E posibil sa se mai incurce CFR, nu stiu, cred totusi, ca nu vor bate la Mioveni", a spus Becali la postul de televiziune sport.ro.

Gigi Becali a afirmat ca Steaua nu mai poate pierde titlul. "Va invinge sigur in urmatoarele doua meciuri. Care trei, cu Buzaul acasa? Ala nu-l mai puneti. Teama am, dar nu cred ca mai putem pierde campionatul. Nicolita, chiar daca mai greseste, este un piston, alearga mult pe banda, mie imi plac astfel de jucatori", a spus el.

Finantatorul Stelei a precizat ca patronul gruparii Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, spune "tampenii" cand afirma ca Becali este la baza eliminarii fundasului Dorel Stoica la meciul cu Dinamo: "Cum l-am eliminat eu? Pai daca aveam atata putere, eram campioni de mult. Vorbeste din filme cred. E si mare jucator Dorel Stoica, cel mai mare".

Becali a dialogat la emisiunea Fanatik Show de la Telesport cu Adrian Mititelu. "Nu mai vorbi tu din filme, o sa creada lumea ca suntem cei mai mari mafioti, sa creada tara ca sunt mafiotul arbitrajelor. Eu am vorbit frumos de tine, sa o lase ai tai mai moale", i-a spus Becali, razand. "Daca nici asta n-a fost eliminare la comanda...Sa vezi tu ce o sa o lase mai moale oltenii, lasa ca vezi tu", a replicat Mititelu. "Intrebati-l pe Mititelu ce echipa va folosi, a spus ca are demnitate si onoare, mi-a spus ca i-ar parea rau sa castige meciul cu noi", a continuat oficialul stelist. "N-o sa-mi para rau. I-am spus ca daca ma bate corect, merita titlul si n-o sa-mi para rau. M-a sunat cineva de la CFR, o sa se spuna joi cateva vorbe si se va stinge conflictul cu ei. Plus ca Gigi mi-a spus niste glume, nu vreau sa le spun", a mentionat Mititelu. "Hai ca spun eu ce glume. I-am zis azi la restaurant, unde am sarbatorit alaturi de Turcu si Netoiu: ai vrea sa-ti dea meciul Dinamo ca sa-mi dai tu meciul mie? Am spus-o in gluma, l-am luat de gat, cine putea sa creada asta? E cale lunga sa se interpreteze ca voiam sa facem blat. O sa te batem, Adriane, pe teren, nu pe sosea, vreau sa bagi cea mai buna echipa in teren. Si daca o sa pierdem, locul doi tot il avem si gata", a spus Becali.

Mediafax


Becali paraste Clujul si se cearta cu Mititelu