Liga 1

Porumboiu: "Indirectele inseamna prostitutie"

Finantatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, considera ca primele pe care Steaua si CFR Cluj le ofera echipelor care joaca impotriva adversarelor lor nu sunt firesti si compara aceste tertipuri cu prostitutia.
"Cei care ofera acei bani se numesc pesti, sau hai sa le spunem proxeneti, iar cei care ofera sunt prostituate. Asta inseamna acele prime in fotbalul romanesc, prostitutie. Cum vine asta? Ma platesti sa joc impotriva adversarei tale si la meciul direct ce facem? Pana nu intervin organele abilitate nu se va face curatenie in fotbal. Multi au incercat sa imi ofere prin tot felul de oameni care stau la colt de strada, dar Adrian Porumboiu nu e omul care sa accepte asa ceva", a spus Porumboiu la Special.

Adrian Porumboiu a refuzat sa precizeze cine si-ar dori titlu, spunand doar ca Unirea Urziceni il merita. "Daca ar fi dupa mine, eu as acorda, as decerna titilul de campioana celor de la Unirea Urziceni. Si-au vazut de treaba, nu au fost implicati in scandaluri, chiar daca de multe ori au fost frustrati de cateva puncte. Il apreciez pe Dan Petrescu, de trei-patru ani doresc sa il aduc la Vaslui, insa omul are alte treburi",a afirmat Porumboiu.

Fostul mare arbitru international a mai spus ca partida de miercuri cu CFR Cluj este una foarte importanta pentru echipa sa, decisiva pentru ocuparea unui loc de Cupa UEFA Intertoto. Porumboiu l-a mai avertizat pe arbitrul Ionel Ivan din Braila sa isi vada de treaba si sa arbitreze corect.

Onlinesport


Porumboiu: "Indirectele inseamna prostitutie"