Liga 1

Gigi Becali: 'Adversarele CFR-ului au 30-50.000 de euro prima de jucator, iar cele ale Stelei, 30-40.000'

Gigi Becali a declarat, luni seara, la o emisiune televizata, ca motivarea aversarelor echipelor Steaua si CFR Cluj, care lupta pentru titlul de campioana, se face cu sume cuprinse intre 30.000 si 50.000 de euro de jucator.

"Echipele care joaca cu CFR vor avea prime foarte mari, de la 30.000-50.000 de jucator, asa cred eu, iar cele care joaca cu Steaua, inclusiv Timisoara, pe minimum 30.000-40.000 de jucator, e ambitie mare sa bati Steaua. Altfel pentru ce ar juca? Hai sa va spun, sa-si ia gandul CFR de la titlu, e jucat, e luat, salut”, a spus Becali la Fanatik Show de la Telesport, lasand sa se inteleaga ca motiveaza adversarele CFR-ului.

Becali a afirmat ca presedintele clubului Poli Timisoara, Marian Iancu, vrea sa puna presiune pe arbitrul meciului de marti, Sebastian Coltescu, afirmand ca acesta este talismanul Stelei. "Sa dea Dumnezeu sa fie Coltescu talismanul Stelei si acum, sa castige Steaua si de data asta. Domnul Iancu face probabil un joc psihologic, presiune, daca zice ca stie din 2005. Stiti cat vreau sa ne dea Coltescu? 20 la suta din cat a dat Augustus Constantin pentru Poli la Timisoara. Timisoara va da totul, dar nu cu rautate, rautatea aia ti-o da o miza", a declarat Becali.

“Timisoara nu va avea emotii in meciul de maine, ei vor juca fara miza si nu cred ca vor rezista presiunii publicului, pentru ca Steaua va fi sustinuta de 25.000 de spectatori, iar noi vom avea o motivatie suplimentara, e ca o finala acest meci pentru noi. Cred ca vom castiga meciul cu Poli, imi doresc sa nu mai am emotiile de la Galati, dar cele trei puncte sunt cele mai importante. Totusi, se poate intampla orice, pentru ca Timisoara are o echipa buna. Ar fi bun si un egal, pentru ca vom ramane lideri. Le voi spune jucatorilor ca trebuie sa batem, asa cum am procedat si cu Otelul, dar ca si un egal ar fi multumitor. Ar fi si mai bine daca am bate, pentru ca am pastra asul in maneca pentru meciul de la Craiova”, a declarat Becali la Telesport.

Partida Steaua-Poli Timisoara va avea loc mati, de la ora 20.30, in etapa a XXXI-a a Ligii I.

Onlinesport: Andrei Preotu


Gigi Becali: 'Adversarele CFR-ului au 30-50.000 de euro prima de jucator, iar cele ale Stelei, 30-40.000'