Liga 1

A vrut prea mult Antena 1?

Gigi Becali a anuntat luni ca Antena 1 ar putea pierde televizarea meciurilor din Liga 1, in ciuda faptului ca a castigat licitatia cu 102 milioane de euro, din cauza unor clauze aberante pe care oficialii de la televiziunea lui Voiculescu le-au introdus in contract.
"E posibil sa cada acest contract a drepturilor TV. Mitica e presedintele Ligii, dar el nu poate semna un contract fara sa ne aduca el la cunostinta ce e acolo. E o clauza in contract ca inaintea fiecarui meci, capitanii si conducatorii cluburilor sa fac un spot publicitar, sau inca o faza, ca Simona Patruleasa sa dea lovitura de incepere a meciurilor. Ei vor sa se face stapani pe fotbal pe banii astia. Eu sunt mai bogat ca Voiculescu si nu am ajuns marioneta lui. Nu am ajunst bataia de joc a lor. Sa fie sanatosi.  La ora asta, avem o televiziune care da si mai mult de zece milioane de euro decat au dat ei", a spus Becali la Telesport.

Antena 1, alaturi de operatorul de cablu RCS/RDS, a castigat, pe 31 martie, licitatia pentru drepturile de televizare ale meciurilor din Liga I in urmatoarele trei sezoane, pentru suma de 85 de milioane de euro plus TVA, ceea ce inseamna 102 milioane de euro.

Onlinesport: Daniel Popescu


A vrut prea mult Antena 1?