Liga 1

Dap, pacaleala de 1 Aprilie: Rapid castiga la Apel si anuleaza 'masa verde'. Rapid - Steaua continua din minutul 73! Becali in alarma!

Apelul intocmit de Rapid a adus luni seara un alt verdict fata de cel stabilit vineri de Comisia de Disciplina in cazul meciului cu Steaua intrerupt in minutul 73. Rezultatul de la 'masa verde' se anuleaza, iar Steaua anunta ca merge pana la Tribunalul Sportiv de la Lausanne (TAS), in timp ce Gigi Becali e in stare de soc. Comisia de Apel nu a anuntat presa despre Sedinta de Urgenta de luni, singurii care au fost prezenti in afara membrilor comisiei fiind, intamplator sau nu, oficialii Rapidului!
Partida Rapid - Steaua va continua din minutul 73, de la scorul de 1-0 la care a ramas, a decis luni seara Comisia de Apel a FRF, intr-o sedinta extraordinara. Data continuarii va fi anuntata de LPF, de comun acord cu cluburile.

Comisia de Disciplina a FRF anuntase sambata dimineata la ora 1:40, dupa o sedinta de aproape noua ore, la sediul LPF, decizia disciplinara in cazul partidei Rapid - Steaua intrerupte in minutul 73. Clubul Rapid a fost sanctionat cu pierderea la masa verde, scor 0-3, a derbiului cu Steaua, deoarece nu a asigurat protectia arbitrilor si a echipei oaspete.

Comisia de Apel a considerat luni seara, dupa o Sedinta de Urgenta care a durat doar  30 de minute, ca arbitrul Deaconu a procedat neregulamentar si, conform articolului 32.6 din regulamentul FRF trebuia sa acorde trei minute pentru linistirea spiritelor inainte sa fluiere finalul de meci.

Cum acest lucru nu s-a intamplat, Rapidul nu poate fi acuzat de articolul 83.2 raportat la articolul 34 din regulamentul FRF, ceea ce inseamna ca organizarea partidei nu are de a face cu un 0-3 la masa verde.

Imediat dupa aflarea vestii, Gigi Becali a intrat in direct la postul de televiziune Sport.ro si a declarat ca "sunt in Maybach, nu stiam nimic, tocmai pusesem pe televizor un DVD cu o slujba de post filmata de nepotii mei. Mi se face rau! Sunt in alarma! Uite ca Marian Iancu avea dreptate, sa se noteze ca verii Becali sunt de azi oficial in alarma. O sa ma opresc pe Floreasca la Urgenta, in drum spre Pipera, sa iau un tratament preventiv, deja ma simt rau de la cap."

"Zmarandescule, ia ia-i pe aia din statia de tramvai cu portiera, ca am nervi rau de tot", a mai spus Becali fara sa isi dea seama ca e inca in direct la televizor.

Valeriu Argaseala a declarat ca "este randul nostru acum sa mergem pana la Lausanne, la TAS. Comisia de Discplina daduse un verdict corect, iar acum Comisia de Apel a hotarat invers, nu mai inteleg nimic. Am vrut sa intru un sala, dar am fost dat afara pe usa. Nu inteleg de ce Nae Manea a fost lasat sa intre si sa isi spuna punctul de vedere. Noi nu am primit nici o instiintare despre Sedinta de Urgenta de astazi a Comisiei de Apel si am ajuns prea tarziu. Oricum totul a tinut nici o jumatate de ora, cum sa ajung atat de repede pe culoarul restrictionat de Summit, tocmai din Pantelimon?".

La iesirea de la Comisia de Apel, Zotta a anuntat presa: "S-a facut dreptate. Fara mult zgomot, intr-o sedinta scurta, nu de noua - zece ore, fara bataie de joc, fara teatru ieftin, fara decoratii... Nu pot sa spun decat ca s-a facut dreptate, exista asa ceva si in Romania, daca va vine sa credeti. Nu vreau sa fac in ciuda Stelei sau lui Becali, intrebati-i pe ei despre asta, dar ce va pot spune este ca si ei stiu ca au gresit si ca dreptatea era la noi inca de cand bricheta plutea in aer".

Forum: E corecta decizia la Apel?

Nu vom reveni cu detalii,
pentru ca este

Pacaleala de 1 Aprilie!!!

Onlinesport


Dap, pacaleala de 1 Aprilie: Rapid castiga la Apel si anuleaza 'masa verde'. Rapid - Steaua continua din minutul 73! Becali in alarma!