Liga 1

Craciunescu: "E de rasul curcilor!"

Fostul arbitru international Ion Craciunescu e de parere ca articolul invocat de Comisia de Disciplina este unul gasit doar pentru a i se da dreptate presedintelui FRF, Mircea Sandu, care s-a antepronuntat spunand ca Alexandru Deaconu a procedat bine oprind meciul Rapid-Steaua.
"Este invocat articolul 83.2 din regulament. Eu cand am auzit citirea motivului, dupa zile intregi de dezbatere, cred ca situatia ne duce intre Stan si Bran, sau de rasul curcilor pentru ca toate aceste lucruri care sunt scrise la acest articol 2 se verifica la sedinta tehnica dinaintea jocului. Eu am crezut ca motivul intreruperii jocului a fost ca arbitrul a fost lovit si ca este in incapabilitatea de a continua meciului. Eu am fost la stadion si nu am avu niciodata impresia ca suntem in primejdie", a spus Craciunescu la Special.

In plus, analistul KanalD s-a aratat stupefiat de suspendarea de 4 etape primita de Florin Lovin. "Lovin a fost suspendat pentru patru etape? Pentru ce? Am regulamentul in fata, spune ca orice persoana care provoaca publicul va fi suspendata de la 1 la 6 jocuri. Cu ce a provocat Lovin? Nu mai putem sa vorbim si sa invocam regulamente in acest caz, suntem la bunul plac al unor oameni. Daca a fost asa, inseamna ca publicul a fost provocat la gesturi reprobabile de un jucator stelist. ", a afirmat Craciunescu.

Onlinesport

 


Craciunescu: "E de rasul curcilor!"