Liga 1

Becali, Iancu si Porumboiu, suspendati doua luni

Gigi Becali, Iuliu Muresan si Adrian Porumboiu au fost suspendati, joi, de Comisia a Disciplina a FRF, pentru doua luni si amendati cu cate 12.000 de lei, in urma declaratiilor jignitoare pe care le-au facut in ultima vreme la adresa unor oficiali sau a arbitrilor, informeaza LPF.
Porumboiu a primit aceeasi sanctiune tot dupa ce a jignit in dese randuri arbitrii care au gresit in defavoarea Vasluiului. Finantatorul Stelei, Gigi Becali, si presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, au fost pedepsiti in urma razboiului mediatic pe care l-au dus in ultimele saptamani, in care s-au jignit reciproc, iar Muresan a acuzat si mai multi arbitri ca ar fi pro-Steaua.
Presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe Stefan, a fost santionat la randul sau cu o luna de suspendare si o amenda de 10.000 de lei, tot din cauza afirmatiior defaimatoare la adresa arbitrilor.

Membrii Comisiei au respins dosarul Dulca-UTA ca fiind nefondat, in care oficialii formatiei aradene au reclamat faptul ca jucatorul Alin Chita ar fi fost contactat inaintea meciului cu Universitatea Cluj, de catre observatorul Cristian Dulca, pentru a nu juca la potential maxim.
Becali, Muresan si Iancu au primit cate doua luni de suspendare fiecare, plus o amenda de 12.000 de lei.

De suspendari nu au scapat nici fotbalistii. Astfel, Niklas Sandberg de la CFR Cluj s-a ales cu o suspendare de 2 etape si o amenda de 3.000 lei, pedeapsa pe care au primit-o si Marius Constantin, Florin Lovin si Gabriel Canu. Dupa intrarea dura la Mirel Radoi, Pedro Oliveira a fost si el suspendat o etapa si amendat cu 700 lei. Eugen Trica si Andrei Cristea au fost si ei supendati o etapa si amendati cu 600 lei.

Onlinesport


Becali, Iancu si Porumboiu, suspendati doua luni