Liga 1

Becali si Copos au mers impreuna la biserica

Pricipalul actionar al Rapidului, George Copos, si patronul Stelei, Gigi Becali, au fost duminica dimineata impreuna la biserica, pentru a doua saptamana consecutiv.
Patronul Stelei a declarat ca este convins ca l-a intors pe Copos cu fata catre credinta. "Pentru mine e mai important sa intorc un suflet la credinta decat ce fac Steaua si Rapid in campionat. Pe Borcea nu o sa pot sa il conving niciodata sa se intoarca la credinta. Ca sa vii la biserica trebuie sa ai putina credinta, iar Borcea nu are", a spus Becali pentru postul de televiziune SportRo.

Cei doi au fost la biserica si duminica trecuta, inaintea meciurilor Otelul-Rapid, scor 0-1, si Steaua-CFR Cluj, scor 3-1. La cateva zile dupa aceea, Copos a dezvaluit ca s-a rugat pentru victoria din meciul cu Otelul.

In urma cu aproape un an, Gigi Becali a afirmat ca George Copos i-a promis ca va deveni "soldatul lui Dumnezeu", in cazul in care Steaua se va clasa pe locul 2 la finalul editiei trecute de campionat, lucru care s-a intamplat.

NewsIn


Becali si Copos au mers impreuna la biserica