Euro 2012

EURO 2012 si Olimpiada de Vara se vor vedea si pe Dolce Sport

Cele mai mari competitii sportive ale anului viitor vor putea fi urmarite si la Dolce Sport. In urma unui parteneriat, Dolce Sport a sublicentiat drepturi tv pentru Campionatul European de fotbal din Polonia si Ucraina si pentru Jocurile Olimpice de la Londra. Urmatorul campionat mondial, cel din 2014 din Brazilia, va putea fi urmarit, de asemenea, si la Dolce Sport.
Vara anului 2012 va sta sub semnul marilor competitii sportive. Telespectatorii Dolce Sport au un motiv de bucurie în plus: Euro 2012 (8 iunie – 1 iulie) si Jocurile Olimpice de la Londra (27 iulie – 12 august) vor fi în direct la Dolce Sport. Acestea încununeaza oferta din 2012, care cuprinde deja competitii internationale de anvergura precum UEFA Champions League, Europa League, Turneul celor 6 Natiuni la Rugby, Davis Cup si Fed Cup la tenis, etape de Cupa Mondiala la gimnastica si natatie.

“În urma semnarii unui contract de sublicentiere, Dolce Sport a obtinut de la TVR dreptul de a transmite în 2012 o parte dintre competitiile Campionatului European de fotbal si Jocurile Olimpice de la Londra. Vom acoperi complet cele doua mari evenimente, cu transmisiuni în direct, multe dintre ele în exclusivitate, cu echipe de jurnalisti deplasate la fata locului si cu numeroase productii proprii. Adaugate la programele pe care le avem deja în grila, cred ca în 2012 oferim cel mai atractiv pachet al unei televiziuni de sport din România, spectaculos si cu un echilibru foarte bun al balantei fotbal-alte sporturi”, a declarat Vlad Enachescu, General Manager Dolce Sport.

Marile competitii ale lumii vor fi însa la Dolce Sport si în anii ce vor urma. Dintre acestea se remarca mult asteptatul Campionat Mondial din 2014, gazduit de Brazilia, tara care a câstigat de 5 ori trofeul suprem si a oferit jucatori precum Pele, Ronaldo sau Ronaldinho. Pâna atunci, brazilienii îsi vor demonstra capacitatile organizatorice cu ocazia gazduirii Campionatului Mondial de handbal feminin, ce se va desfasura în perioada 3-16 decembrie 2011. Nationala României este printre favoritele întrecerii ce va fi transmisa în exclusivitate de Dolce Sport.


EURO 2012 si Olimpiada de Vara se vor vedea si pe Dolce Sport