Euro 2012

Huliganii sarbi au primit 200.000 de euro pentru intreruperea meciului cu Italia

La aceasta concluzie au ajuns anchetatori sarbi care cerceteaza incidentele provocate de suporterii sarbi la Genova, unde Serbia ar fi trebuit sa intalneasca Italia in preliminariile Euro 2012. Meciul a fost suspendat dupa doar sase minute din cauza tortelor si petardelor aruncate din tribuna de huliganii veniti de la Belgrad.
"Peste 200.000 de euro au fost oferiti unui numar de 60 de huligani pentru organizarea lor, pentru calatoria în Italia, pentru echiparea acestora si provocarea de incidente care au avut drept consecinta suspendarea meciului de marti seara", informeaza cotidianul Politika.

Sursa citata mai mentioneaza ca vizati de anchetatori drept initiatorii din umbra ai violentelor de la Genova sunt doi lideri locali ai mafiei din Serbia, care la aceasta ora sunt dati in urmarire generala de politie.

Potrivit site-ului politika.rs, banii proveniti din lumea interlopa sarba au fost primiti de un grup nu mai mare de 60 de huligani cu state vechi in organizarea de actiuni antisociale.

Un total de 19 persoane din randul huliganilor au fost arestate si incarcerate in Serbia, printre acestia numarandu-se si Ivan Bogdanov, cel care a dat tonul haosului pe stadionul Luigi Ferraris.

Onlinesport


Huliganii sarbi au primit 200.000 de euro pentru intreruperea meciului cu Italia