Euro 2012

Stange: "Egalul Romaniei cu Albania se poate intoarce impotriva noastra"

Selectionerul nationalei Belarusului, Bernd Stange, a declarat luni, într-o conferinta de presa, ca meciul de marti cu România din preliminariile CE2012 va fi foarte greu, deoarece dupa victoria din Franta toata lumea asteapta acum un succes din partea echipei sale, informeaza goals.by.

"Am început bine, dar vrem sa continuam foarte bine. Meciul cu România va fi mai greu decât cel cu Franta, acum toata lumea asteapta de la noi victoria. Plus ca nu mai putem juca precum la Paris, în aparare și pe contraatac. Daca vrem sa ne calificam, trebuie sa câștigam toate meciurile de acasa si sa batem afara pe Albania si Luxemburg. Provocarea acestei toamne pentru noi este sa facem 12 puncte. Sper ca stadionul sa fie plin marti si sa avem parte de o atmosfera fantastica. Sunt surprins de felul în care a evoluat România acasa cu Albania, a facut egal, dar acest lucru se poate întoarce împotriva noastra. Trebuie sa controlam jocul. De la ultima întâlnire cu România multe s-au schimbat, nu îi mai au acum pe Mutu, Petre sau Goian. Nivelul nostru a crescut. Nu va asteptati la schimbari mari în 11-le nostru de start, nu vad de ce as schimba echipa câstigatoare", a spus Stange.

Reprezentativele Belarusului si României se vor întâlni marți, la Minsk, de la ora 20.30, în etapa a doua a grupei D din preliminariile Campionatului European 2012.

Mediafax


Stange: "Egalul Romaniei cu Albania se poate intoarce impotriva noastra"