Euro 2012

Blanc despre jucatorii nationalei Frantei: "Au o problema la cap"

Selectionerul nationalei Frantei, Laurent Blanc, nu-si menajeaza deloc jucatorii, spunand despre acestia ca au o problema la cap. 'Cocosul galic' a pierdut prima intalnire din Preliminariile EURO 2012, 0-1 acasa cu Belarus, urmand a intalni, marti, in deplasare, liderul Bosnia-Hertegovina.
"Jucatorii mei au o problema la cap. Una am exersat la antrenamente si alta au facut ei pe teren. Stiu ca sunt multe nume noi, dar Franta are un rezervor de talente", a declarat Blanc.

Campion mondial cu Franta in 1998, Blanc isi indreapta intreaga atentie asupra meciului urmator: "Aceasta partida vine intr-un moment nepotrivit pentru noi, reconstructia echipei fiind abia la inceput. Chiar si asa trebuie sa facem orice pentru a lua înapoi punctele pierdute cu Belarus", a declarat Blanc.

Cu mari probleme de efectiv, atacantii Hoarau, Saha si Remy fiind accidentati, Blanc l-a convocat in regim de urgenta pe Briand. De asemenea, Benzema este asteptat sa reintre dupa o accidentare.

Bosnia-Hertegovina si Franta se intalnesc, marti seara, in etapa secunda a Preliminariilor EURO 2012, meciul contand pentru Grupa D, din care face parte si Romania.

Onlinesport


Blanc despre jucatorii nationalei Frantei: "Au o problema la cap"