Euro 2012

Blanc: "Nu ar fi trebuit sa pierdem meciul cu Belarus"

Selectionerul Laurent Blanc a declarat, vineri seara, ca echipa Frantei nu ar fi trebuit sa piarda meciul cu Belarus, scor 0-1, în preliminariile Euro-2012, apreciind ca pentru jucatorii sai cel mai greu este sa marcheze goluri, informeaza AFP.

"Cred ca nu trebuia sa pierdem acest meci, dar asta e. Abia la o victorie vom începe practic de la zero. Am început aceste preliminarii de foarte jos. Dar este înca un meci marti si ne pregatim sa luam puncte. Problema la noi sunt golurile, este cel mai greu sa marcam. Nu prea avem jucatori în echipa Frantei obisnuiti sa marcheze, pentru ca cei mai buni, cu câte patru goluri, sunt Florent Malouda si Louis Saha. Sunt câteva lucruri care mi-au placut, dar totusi, trebuie sa dam goluri", a spus Blanc.

Reprezentativa Frantei a fost învinsa, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de selectionata Belarusului, într-un meci contând pentru grupa D a preliminariilor pentru Euro-2012, din care face parte si România.

În celelalte doua meciuri disputate, vineri, în grupa D, Bosnia a învins Luxemburg, scor 3-0, si România a remizat cu Albania, scor 1-1.

Clasamentul grupei D: 1. Belarus - 3 puncte, Bosnia - 3 puncte, 3. Albania - un punct, România - un punct, 5. Franta - 0 puncte, Luxemburg - 0 puncte.

Mediafax



Blanc: "Nu ar fi trebuit sa pierdem meciul cu Belarus"