Europa League

Boloni se pregateste sa paraseasca Europa

Standard Liege, formatia antrenata de Ladislau Boloni, este ca si eliminata din Cupa UEFA, inca din faza 16-imilor. In mansa tur, disputata in Portugalia, Braga a invins clar cu 3-0 si are sanse enorme de a accede in turul urmator.
Preocupat sa se propuna ba la echipa nationala, ba pe la Steaua, sau sa cheme presa romana in Belgia pentru a demonstra cum se antreneaza in era tehnologiei, Ladislau Boloni a uitat sa pregateasca asa cum trebuie intalnirea cu Braga.

Meciul a inceput cum nu se putea mai prost pentru Standard Liege. Dupa ce ca Sarr si Goreaux au fost lasati acasa, Ladislau Boloni s-a vazut nevoit sa il inlocuiasca pe Steven Defour dupa doar zece minute, cu Benjamin Nicaise.

Seara neagra a lui Boloni nu s-a oprit aici. Mai intai, in minutul 16, Wason Renteria a prins un sut fabulos in vinclu, la care Espinoza nu a intervenit, in ciuda unui plonjon disperat. Peste alte zece minute, portughezii au majorat scorul.

Profitand de o harababura totala in defensiva belgienilor, Andre Leone a punctat cu un sut puternic din interiorul careului si l-a inlemnit pe Ladislau Boloni. Standard Liege nu si-a revenit nici dupa ce a primit doua goluri, iar daca la pauza scorul arata 4-0 pentru Braga nu se supara nimeni.

Braga a refuzat sa se multumeasca sa conserve avantajul de doua goluri, suficient pentru o abordare a returului dintr-o pozitie linistitoare, si s-a aparat sus, sufocandu-i pe belgieni cu un pressing avansat. Astfel, dupa ce au recuperat o minge la mijlocul terenului, portughezii au punctat din nou, in minutul 85 prin Burgos, dupa un contraatac superb, si au stabilit scorul final.

Braga: Carvalho - Barreto, Leone, Pereira, Fabiano - Burgos, Vandinho, Peixoto (Orlando Sa 80), Ze Meyong (Matheus 70) - Osorio (Da Cruz 88), Renteria
Antrenor: Jesus Jorge

Standard Liege: Espinoza - Camozzato, Mangala (Mulemo 64), Mikulic, Onyewu -  Dalmat, Defour (Nicaise 10), Witsel, De Camargo - Jovanovic, Mbokani
Antrenor: Ladislau Boloni

Onlinesport


Boloni se pregateste sa paraseasca Europa