Liga 1

Maradona ne-a tras clapa

Gica Popescu a declarat, marti seara, ca l-a chemat pe argentinianul Maradona pentru Seara Campionilor din 2006, dar ca fostul mare fotbalist nu a mai ajuns in Romania din cauza faptului ca a comentat meciurile de la Campionatul Mondial.
"Maradona trebuia sa vina la Seara Campionilor, noi am vrut sa il aducem in 2006. I-am trimis contractul sa-l semneze, dar ne-a amanat si l-a semnat prea tarziu, pentru ca el avea contract cu un post de televiziune pentru comentarea meciurilor de la Campionatul Mondial", a dezvaluit Popescu la Special, pe Sport.ro.

Fostul mare fotbalist nu exclude o posibila candidatura la sefia FRF. "S-ar putea sa candidez pentru sefia FRF, dar cert e ca nu voi reveni curand in lumea fotbalului romanesc, iar la Steaua nu m-as duce niciodata", a mai spus Popescu.

Pentru Seara Campionilor de luni s-au vandut deja 8.000 de bilete, iar Messi si Robinho ar putea sa ajunga si ei la meciul caritabil de pe stadionul Ghencea, dupa cum a declarat Mihai Negut, organizatorul evenimentului de pe 26 mai.

Onlinesport: Andrei Preotu


Maradona ne-a tras clapa