NBA

Fulgerele din Oklahoma au lovit din nou

Echipa Oklahoma City Thunder a castigat a patra confruntare cu Memphis Grizzlies contand pentru semifinalele Conferintei de Vest a NBA si a egalat astfel la doi scorul la general.
Kevin Durant a fost inca o data jucatorul decisiv pentru Thunder, cu un total de 35 puncte, dintre care sase doar in a treia repriza suplimentara.

Cel mai bun marcator al invingatorilor a fost Russell Westbrook, cu 40 puncte, in timp ce de la Grizzlies s-au remarcat Zach Randolph (34 puncte) si Marc Gasol (26 puncte si 21 recuperari).

A fost a doua partida consecutiva disputata intre cele doua formatii care s-a terminat dupa prelungiri. In precedenta se impusese Grizzlies, pe teren propriu, cu 101-93.

Meciul cinci al seriei se va juca, joi seara, in Oklahoma City, iar invingatoarea dupa sistemul prima la sapte va intalni pe Dallas Mavericks in finala Conferintei de Vest.

In semifinalele din Est, Miami Heat s-a distantat la 3-1 in seria cu Boston Celtics, dupa 98-90 in TD Garden din Boston. LeBron James, Dwayne Wade si Chris Bosh au marcat impreuna 83 din punctele echipei invingatoare, cei trei fiind la un pas de finala conferintei.

Chicago Bulls si Atlanta Hawks sunt la egalitate dupa patru jocuri in cealalta semifinala.

Onlinesport


Fulgerele din Oklahoma au lovit din nou