NBA

Magicianul Howard si-a aratat muschii in fata vrajitorilor din Washington

Orlando Magic a invins pe Washington Wizards, joi seara, intr-unul din cele doua meciuri programate in Liga Profesionista Nord-Americana de baschet.
Liderul gazdelor din Florida, Dwight Howard, si-a condus echipa spre o victorie facila, scor 112-83, purtatorul tricoului cu numarul 12 reusind 23 de puncte si 10 recuperari.

"Sincer, m-am plictisit sa aud toata ziua vorbindu-se de Miami, Miami si iar Miami, sau despre cat de buni si mari sunt ei. Arata bine pe hartie, dar mai au pana sa devina o echipa castigatoare", a declarat dupa meciu Marcin Gortat, jucatorul lui Magic care astfel arunca manusa spre rivalii de la Heat.

Fara 'agentul zero' Gilbert Arenas, in continuare indisponibil, Wizards a fost o prada usoara pentru Superman Howard si coechipierii sai, cel mai bun marcator al echipei din Washington fiind Cartier Martin, cu 17 puncte.

In cealalta partida a serii, Phoenix Suns a invins in deplasare pe Utah Jazz, cu 110-94, veteranul Steve Nash (36 ani) fiind din nou jucatorul decisiv pentru echipa din Arizona.

Cu 18 puncte si alte cinci pase decisive, Nash si-a condus echipa spre victorie, de la gazde remarcandu-se Al Jefferson (20 puncte) si Grant Hill (12 puncte).

Onlinesport


Magicianul Howard si-a aratat muschii in fata vrajitorilor din Washington