NBA

Pierce i-a stricat debutul lui Stoudemire in New York

Meci de gala, miercuri seara, in Madison Square Garden din New York, unde gazdele de la Knicks au primit replica verzilor de la Celtics intr-un duel din presezon. S-a incheiat 104-101 pentru franciza din Boston, astfel ca Amare Stoudemire a avut parte de un debut cu stangul la noua sa echipa.
Cu 30 de puncte marcate in cele 27 de minute si 20 de secune petrecute pe teren, Stoudemire a fost cosgeterul intalnirii, dar performanta sa a palit in fata jocului colectiv al lui Celtics.

Fosta campioana a NBA a inceput meciul cu un cinci de vis, in prima garnitura regasindu-i pe Kevin Garnett, Paul Pierce, Jermaine O'Neal, Ray Allen si Rajon Rondo.

Liderul verzilor a fost Allen cu 24 de puncte, dar ultimul cuvant i-a apartinut lui Pierce, care a inchis practic tabela cu opt secunde inaintea epuizarii timpului regulamentar.

Shaquille O'Neal, noul star al lui Celtics, nu a jucat deloc fiind menajat dupa o accidentare.

In alta ordine de idei, chinezul Yao Ming a evoluat 19 minute in meciul disputat de echipa sa, Houston Rockets, in fata celor de la New Jersey Nets la Beijing.

Texanii s-au impus cu 91-81 spre entuziasmul celor 17.000 de chinezi prezenti in Wukesong Arena.

Yao Ming a marcat doar 9 puncte, reusind o pasa decisiva si patru recuperari.

Oficialii lui Rockets i-au limitat prezenta pe teren lui Ming in acest sezon la doar 24 de minute, pentru a-i permite acestuia sa se recupereze total dupa accidentarea care l-a facut sa rateze sezonul precedent.

Onlinesport


Pierce i-a stricat debutul lui Stoudemire in New York