NBA

Chicago Bulls l-a pierdut pe Boozer pentru urmatoarele doua luni

Inregimentat in aceasta vara de Chicago Bulls, Carlos Boozer va rata startul sezonului alaturi de noua sa echipa, dupa ce si-a fracturat mana dreapta in propria locuinta, informeaza nba.com
Boozer a suferit o fractura la al cincilea os metacarpian de la mana dreapta in timp cauta o geanta intr-un dulap din propria locuinta.

Jucatorul de 28 ani adus de Chicago de la Utah Jazz va fi supus, in cursul zilei de marti, unei interventii chirurgicale, urmand a sta departe de panouri in urmatoarele doua luni.

"Sunt dezamagit si imi pare sincer rau pentru cele intamplate. Cu siguranta avem jucatori valorosi care sa intre in teren si sa-si faca datoria pentru echipa", a spus Boozer dupa nefericitul accident.

Carlos Boozer a semnat pe 9 iulie un contract valabil pe urmatorii cinci ani cu Bulls, in aceasta perioada urmand a incasa 80 de milioane de dolari.

Echipa din United Center este pregatita din acest sezon de Tom Thibodeau, acesta inlocuindu-l pe Vinny Del Negro.

In alta ordine de idei, jucatorul Joakim Noah a decis sa-si prelungeasca cu inca cinci ani contractul cu Bulls, urmand a primi, potrivit Chicago Tribune, cate 11 milioane de dolari anual.

Onlinesport


Chicago Bulls l-a pierdut pe Boozer pentru urmatoarele doua luni