NBA

Kobe Bryant, vulcanic in fata lui Suns

Starul Kobe Bryant a facut spectacol, luni seara, in primul meci al finalei Conferintei de Vest dintre Los Angeles Lakers si San Antonio Spurs, liderul gazdelor din Staples Center contribuind decisiv la obtinerea victoriei, scor 128-107.
Cu 40 puncte, cinci recuperari si alte cinci pase decisive, Bryant a fost de departe MVP-ul partidei, Lakers impunandu-se detasat dupa un meci controlat de la inceput si pana la sfarsit.

Oaspetii din Texas au tinut pasul cu amfitrionii doar in sfertul al doilea, cedat la o diferenta de doar doua puncte, in rest meciul fiind la discretia jucatorilor lui Phil Jackson.

Lakers a inclinat decisiv balanta in sfertul al treilea, cand Kobe Bryant a fost de neoprit, marcand 21 din cele 31 puncte ale echipei sale, in timp ce Suns s-a oprit la cota 24 puncte.

Singurii care au reusit sa tina pasul cu ritmul adversarilor au fost Amare Stoudemire (23 puncte) si Steve Nash (13 puncte si 13 recuperari).

Ultima data cand Bryant a marcat 40 puncte intr-un meci din playoff s-a intamplat in primul meci al finalei NBA din 2009 cu Orlando Magic.

Meciul doi este programat, miercuri seara, tot in Staples Center din Los Angeles.

Onlinesport


Kobe Bryant, vulcanic in fata lui Suns