NBA

Lakers si Magic, spre o noua finala a NBA

Echipele Los Angeles Lakers si Orlando Magic s-au calificat, luni seara, in semifinelel celor doua conferinte ale Ligii Profesioniste Nord-Americane de baschet, dupa ce au invins la zero pe Utah Jazz, respectiv Atlanta Hawks.
Campionii en-titre de la Lakers au facut spectacol in Salt Lake City, impunandu-se cu 111-96, la capatul unui meci dominat de la inceput si pana la sfarsit.

Spaniolul Pau Gasol a fost imperial, cu 33 puncte si 14 recuperari, fiind secondat de liderul Kobe Bryant, care a marcat la randul sau 32 puncte.

Lakers a trecut la pas de Jazz, marcand peste 100 puncte in fiecare din cele patru intalniri: 104-99, 111-103, 111-110 si 111-96.

Formatia din Los Angeles va intalni in finala Conferintei de Vest pe Phoenix Suns, echipa care a trecut, scor 4-0, de San Antonio Spurs.

Altfel, Orlando Magic este prima finalista a Conferintei de Est, vicecampionii NBA invingand cu acelasi scor, 4-0, pe Atlanta Hawks.

Adversara jucatorilor din Florida in ultimul act din Est se va decide in urma disputei dintre Boston Celtics si Cleveland Cavaliers, echipe care se afla la egalitate dupa patru meciuri.

Onlinesport


Lakers si Magic, spre o noua finala a NBA