NBA

Wade mentine pe Heat in playoff

Jucatorul Dwayne Wade a fost de neoprit, duminica seara, in meciul patru al confruntarii dintre echipa sa Miami Heat si fosta campioana Boston Celitics.
Cu 46 puncte reusite, Wade a fost artizanul victoriei prin care Miami Heat ramane in competitie.

Franciza din Florida s-a impus cu 101-92, dar Boston conduce la general cu 3-1.

Meciul cinci este programat, marti seara, in Boston si gazdele au prima sansa la obtinerea victoriei si calificarii in semifinalele Conferintei de Est.

In baschetul de peste ocean tripla dubla inseamna cand un jucator reuseste sa adune in dreptul sau doua unitati la puncte, recuperari si pase.

LeBron James a reusit o astfel de tripla dubla, duminica seara, in meciul patru disputat contra celor de la Chicago Bulls, americanul trecandu-si in cont 37 puncte, 12 recuperari si 11 pase decisive.

Cleveland Cavaliers s-a impus in cele din urma cu 121-98, conducand la general cu 3-1. Meciul cinci este programat, marti seara, pe terenul francizei din Ohio.

Dupa ce au pierdut primul meci al seriei cu Dallas Mavericks, jucatorii de la San Antonio Spurs nu au mai cunoscut gustul amar al infrangerii, castigand de trei ori la rand.

Ultima data s-a intamplat, duminica seara, in fata propriilor suporteri, Spurs impunandu-se cu 92-89. Meciul cinci va avea loc, marti, in Dallas.

Acelasi scor de 3-1 la general este consemnat si in disputa dintre Utah Jazz si Denver Nuggets, formatia din Salt Lake City castigand, duminica, meciul patru, cu 117-106.

Carmelo Anthony de la vizitatori a fost cosgeterul intalnirii, cu 39 puncte, de la gazde remarcandu-se Carlos Boozer, cu 31 puncte.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Wade mentine pe Heat in playoff