NBA

Spurs conduce cu 2-0 in finala NBA

San Antonio Spurs a invins, cu 103-92, pe Cleveland Cavaliers, in al doilea meci din finala NBA programat in Texas.

Cu trioul format din Tony Parker, Manu Ginobili si Tim Duncan in mare forma, San Antonio Spurs a defilat in fata 'Cavalerilor' din Cleveland, scorul final, 103-92 certificand al doilea succes in finala NBA.

Partida a doua din San Antonio a fost la discretia gazdelor, care si-au construit la un moment dat un avantaj de 29 de puncte, pentru a-si permite pe final un moment de relaxare, oaspetii incheind jocul la 11 puncte diferenta.

Francezul Tony Parker a fost cosgeterul intalnirii, cu 30 de puncte, fiind urmat de argentinianul Manu Ginobili, 25 de puncte, si Tim Duncan, 23 de puncte, tripleta careia LeBron James de la Cavaliers i-a raspuns cu 25 de puncte, insuficient insa pentru a pune la indoiala superioritatea amfitrionilor din AT&C.

Altfel, Tim Duncan a urcat pe pozitia a doua intr-o ierarhie a celor mai buni recuperatori din istoria finalelor NBA, cu 63 de reusite, fiind depasit la acest capitol doar de Kareem Abdul-Jabbar, care si-a trecut in cont 116 astfel de procedee.

Dupa doua meciuri in San Antonio, finala NBA se va muta pentru urmatoarele doua partide in Ohio, Quicken Loans Arena din Cleveland gazduind jocurile 'Cavalerilor'

Onlinesport



Spurs conduce cu 2-0 in finala NBA