Jocurile Olimpice 2012

Iosif Chirila a ratat finala la canoe simplu 1000 de metri

Sportivul Iosif Chirila s-a calificat, luni, în semifinalele probei de canoe simplu pe distanta de 1000 de metri, la Jocurile Olimpice de la Londra, dar nu a reusit sa prinda un loc în finala fiind al saselea în cea de-a doua semifinala.

Iosif Chirila a luat startul în seria a treia a calificarilor, pe culoarul cinci. La 250 de metri, Chirila se afla pe locul 1, la 500 de metri se afla pe 3, la penultimul punct de control, 750 de metri, tot pe 3, pentru a încheia cursa de 1000 de metri pe prima pozitie, cu timpul de 4:05.863 minute. Iosif Chirila s-a calificat fara emotii în semifinale, alaturi de ceilalti patru adversari si va concura pentru finala, tot luni, la ora 13.14.

Primele cinci clasate din fiecare dintre cele cinci serii, plus al saselea cel mai bun timp, au obtinut biletele pentru cele doua semifinale.

În finala A se vor califica primele patru clasate din fiecare dintre cele doua semifinale. Cum sportivul nostru a fost al saselea în a doua semifinala, departe de primii patru, a ratat astfel sansa de a trage, miercuri, în cursa pentru medalii.



Iosif Chirila a ratat finala la canoe simplu 1000 de metri