Champions League

Avancronica Arsenal - AC Milan

Umiliti in meciul tur, la finalul caruia Arsenal a trebuit sa se recunoasca invinsa, scor 0-4, dar cu reale sperante de imbunatatire a jocului dupa acel 2-1 consumat in compania 'cormoranilor' in acest weekend, tunarii nu se dezmint si promit spectacol in aceasta seara pe Emirates Stadium.
Intrebarea care se pune, insa, vizeaza in mod direct consistenta rezultatului, acoperirea unui asemenea handicap fiind posibila o data la cateva zeci de ani; in acest sens, istoria ne ajuta oferind-o drept exemplu pe Deportivo la Coruna, formatia care izbutea sa anuleze acel 1-4 scos in tur prin intermediul unui succes zdrobitor purtat in fata propriilor suporter, scor 4-0!

Totul se intampla in dauna 'diavolului milanez'. Intr-o alta ordine de idei, fara a ne hazarda prea mult, sunt si cateva diferente intre Arsenalul de astazi si 'SuperDepor'-ul de altadata, cea mai importanta constand in experienta de joc net superioara unei trupe conduse de Arsene Wenger, care ne da mereu impresia ca e prea ... cruda.

Revenind cu picioarele pe pamant, iata si un posibil prim '11' ce poate fi aliniat de catre londonezi: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Rosicky, Song, Walcott, Gervinho, Chamberlain si Van Persie. In cealalta tabara, Massimiliano Allegri nu poate conta pe Alexandre Pato (accidentat in derbiul cu 'Batrana Doamna'), in vreme ce Clarence Seedorf si Kevin-Prince Boateng nu au mai pus piciorul pe minge (oficial) inca din prima mansa.

Fostul tunar Mathieu Flamini, cel mai probabil, isi va astepta cuminte locul pe banca de rezerve, echipa de start preconizata fiind urmatoarea: Abbiati, Abate, Mexes, Silva, Antonini, Van Bommel, Muntari, Nocerino, Emanuelson, Ibrahimovic, Robinho. Casele de pariuri sportive online au afisat cotele de ceva timp, dand-o drept favorita pe Arsenal, in cota de 2.10. Remizei ii este atribuita cota 3.30, in timp ce AC Milan, outsiderul din aceasta seara, primeste 4.20 pentru inca un succes purtat in fata londonezilor. Asadar, multiple motive pentru a trage cu ochiul pe pariuri sportive la fotbal, eventual si pe numarul total de goluri, in speranta ca Arsenal se va arunca in atac inca din primele minute.


Avancronica Arsenal - AC Milan