Fotbal

Steaua, victorie lejera inainte de duelul cu Schalke 04

Steaua a facut spectacol, sambata seara, impunandu-se in Ghencea, scor 5-0 in fata Sagetii Navodari, in urma golurilor inscrise de Piovaccari, Prepelita, Cristea si Kapetanos (2x). Un antrenament util pentru stelisti, asadar, inaintea debutului in Grupa E a Ligii Campionilor, miercuri seara, pe terenul lui Schalke 04.

Steaua a turat motoarele inca din startul partidei, concretizand in primele cinci minute, dupa ce Piovaccari a deschis scorul cu multa sansa din centrarea lui Adrian Cristea.

In minutul 11, Nicusor Stanciu a luat la tinta stalpul portii din pozitie ideala, pentru ca, in minutul "2-0", campioana en-titre sa isi dubleze avantajul prin Prepelita, omul potrivit la locul potrivit.

Achim a irosit cea mai buna ocazie a nou-promovatei, cu un sut in plasa laterala (21'), iar Iancu a trimis, la randul sau, in bara la atacul imediat urmator.

Cu zece minute inainte de pauza, Piovaccari a trimis cu "latul" defectuos din marginea careului mic, dupa o centrare de calitate a lui Alex Bourceanu.

In minutul 41, Adrian Cristea a inscris primul gol in tricoul Stelei, 3-0, dupa ce Nicusor Stanciu nu a fost in stare sa-l invinga pe Panagopoulos in situatie de unu la unu, iar mingea a ricosat in mod fericit la "Print".

Pantelis Kapetanos a intrat la inceputul partii secunde, in locul lui Federico Piovaccari. Alaturi de acesta, si Adrian Popa pentru Nicusor Stanciu.

Fara sa se omoare prea mult in atac, Steaua a mai punctat de doua ori. Prima data in minutul 72, cand Adi Popa a scos penalti la o tinere stupida in careu a lui Florin Popa, Kapetanos ocupandu-se de convertirea sa in gol. Asadar, gol pentru elen la primul meci de la revenirea la Steaua.

Cinci minute mai tarziu, Tigoianu a trecut foarte aproape de a inscrie golul de onoare. Tatarusanu insa, i-a interzis ceea ce putea fi un gol important pentru jucatorul Sagetii, de consemnat in CV.

In minutul 82, Kapetanos a stabilit scorul final, 5-0, din pasa lui Leandro Tatu.

Steaua: Tatarusanu - Prepelita, Szukala, Gardos, Latovlevici - Bourceanu, Filip - Iancu (L. Tatu 56'), Stanciu (Ad. Popa 46'), Ad. Cristea - Piovaccari (Kapetanos 46')

Rezerve: Fl. Nita, Rapa, Tatu, Radut, Varela, Kapetanos, Ad. Popa

Sageata Navodari: Panagopoulos - Peteleu, Fl. Popa, Cr. Munteanu, V. Lupu - Florean (Sorian 64'), Muzac, Achim, V. Apostol (Vezan 46'), V. Dinu (Tigoianu 73') - M. Roman II

Rezerve: Pogacsics, I. Filip, Al. Sorian, Mera, Tigoianu, I. Iordache, Vezan

Cartonase galbene: Filip 48', Bourceanu 58'/ M. Roman 40', Dinu 68'

Cartonase rosii: -



Steaua, victorie lejera inainte de duelul cu Schalke 04